Omakase by Sergey Pak

Den kulinariske reisen på Skostredet Hotel er en hyllest til smaker fra Norge og Japan. Omakse by Sergey Pak er hotellets fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken. Omakase er et japansk uttrykk som betyr «jeg overlater det til deg». Hos oss betyr det at gjestene overlater valget av retter til vår head chef.

Fine dining is an occasional luxury that feeds the soul as much as the body

- Malcolm Forbes

Åpningstider

Tirsdag – lørdag

Første seating: 17:00

Andre seating: 20:00

*(1,5 – 2 timer per seating)

Kontakt:

Tlf: +47 55 30 40 55

omakase@skostredethotel.no

Meny

  • 1. Seating small tasting

    *Pris pr. pers. 14 retter

    1095,-
  • Vinpakke fra

    950,-
  • 2. Seating full tasting

    *Pris pr.pers. 20 retter

    1850,-
  • Vinpakke fra

    1150,-
  • * Vi beklager å informere om at vi ikke kan tilby glutenfrie, laktosefrie, veganske måltider eller alternativer uten sjømat. For andre forespørsler, vennligst kontakt oss før du bestiller.

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Om Omakase by Sergey Pak

Omakase by Sergey Pak er en fullkommenhet av smak, service og eleganse. Restauranten åpnet dørene juli 2024 på 5-stjerners luksushotellet Skostredet Hotel.

Den eksklusive restauranten har kun ti plasser og ledes av mesterkokk Sergey Pak, vinner av Nordic Sushi Master Chef. Gourmetrestauranten tilbyr en førsteklasses japansk matopplevelse midt i Bergen sentrum. Nyt ferske, lokale råvarer, utsøkt sushi av høyeste kvalitet og et eksklusivt utvalg av verdens beste viner.

«Vi har noen av verdens beste råvarer. Da tåler vi at byen har noen ekstra regndager i året» – head chef Sergey Pak

Vi er glade for å ønske velkommen til Omakase by Sergey Pak

Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen

Tel. +47 55 30 40 55
omakase@skostredethotel.no

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Nyoppusset restaurant: – Vi skal fremelske Wesselstuen

Ivar Johan Pettersen er en kjent interiørdesigner som både jobber med restauranter, kontorer og private hjem. Da han fikk oppdraget med å fornye hele Bergens Wesselstuen, var han ydmyk og stolt.

Mat og drikke

Her får du Bergens mest klassiske julebord og juletallerken

Vil du ha julestemning akkkurat som hjemme i din egen stue? Men slippe forberedelser, og komme til dekket bord, klassisk juletallerken og god plass til alle du vil invitere? Da er Grand Hotel Terminus et suverent valg.

Mat og drikke

Julebord på Wesselstuen: – Her får du Bergens beste pinnekjøtt

Wesselstuen byr på julebord i nye omgivelser – med både lutefisk, pinnekjøtt og riskrem på menyen.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.